Home

Direct bestellen

Unibind

Stempels

White- en Planborden bedrukt en onbedrukt

Mobiele Websites

Lomond Evojet

Gepersonaliseerde
Artikelen

Graveerbedrijf

Contact

Algemene
Voorwaarden

Sitemap


 

RoRu Solutions  

Home

Mokken

Kop en Schotels

Theeglazen

Dienblad

 

Badges

Glazen

Onderzetters

Contact

   

 

Gepersonaliseerde artikelen
(voorzien van uw naam en of logo)

Gepersonaliseerde oftewel bedrukte artikelen als mokken (groot of klein), kop & schotels, dienblad, theeglazen, badges, onderzetters en glazen.
Wij "bedrukken" onze artikelen via sublimatie- of graveer(laser) techniek. dat betekent dat alle producten vaatwas bestendig zijn.

Onze doelgroep is de "kleinere" ondernemer die geen grote aantallen wenst te bestellen, maar juist een klein aantal van het gewenste artikel. Dit is in de praktijk vaak niet mogelijk, bij ons kunt u dat wel! Daarnaast hanteren wij een scherpe en marktconforme all in prijs. Alleen de vaste verzendkosten a € 12,50 zijn extra, zodat u nooit teveel betaald als u meerdere artikelen tegelijkertijd besteld.

 

Indien u bent geďnteresseerd in onze gepersonaliseerde c.q. bedrukte artikelen zullen wij u graag de benodigde informatie verstrekken. U kunt contact opnemen met ons via de contactpagina zodat wij u verder kunnen helpen met het bestelproces. Wij leveren ook in België.

Zie voor de mogelijkheden onze productrange op de keuze balk boven aan de pagina

Productrange:

  • Serviesgoed (mokken/ kop en schotels/ theeglazen/ onderzetters)
  • Glazen (wijn, longdrink en champagne glazen)
  • Badges
  • Overig (Dienbladen)

Voorwaarden:

  • Alle vermelde bedragen zijn exclusief B.T.W.
  • Voor alle bestellingen berekenen wij € 12,50 aan verpakking- en verzendkosten ongeacht de aantallen die u besteld van 1 of meer productgroepen, mits alles in 1 keer afgeleverd kan worden.

Sublimatie Techniek

Sublimatie is een proces dat gebruik maakt van hittegevoelige inkten die een verbinding kunnen maken met een speciaal hiervoor gecoat oppervlak en kan toegepast worden op metaal, keramiek, polyester, textiel, glas, kunststof, ...enz.
Sublimatie-inkten hebben de eigenschap te veranderen van een vaste vorm in een gasvormige toestand zonder door de vloeibare fase te gaan. Door verhitting veranderen de inkten in een gas die de mogelijkheid heeft een verbinding aan te gaan met het oppervlak van het  oppervlakte van het daarvoor geschikte product.
Sublimatie-inkten zijn hierdoor uiterst wasbestendig doordat het beeld zich niet aan de oppervlakte bevindt maar deel uitmaakt van het oppervlak.