Home

Direct bestellen

Unibind

Stempels

White- en Planborden bedrukt en onbedrukt

Mobiele Websites

Lomond Evojet

Gepersonaliseerde
Artikelen

Graveerbedrijf

Contact

Algemene
Voorwaarden

Sitemap

 

RoRu Solutions  

Stempels Home

     


Welkom op onze Stempel pagina.

RoRu Solutions is mede eigenaar van Stempel Advies.

Bij Stempel Advies kunt u online een stempel bestellen. Wij hebben gekozen om voor 1 merk te gaan bij het samenstellen van ons stempel assortiment. Dit omdat wij graag een overzichtelijk aanbod willen tonen. Uiteraard hebben wij goed gekeken of dit  mogelijk is. Naar ons idee is het gelukt om met het merk COLOP dit te bereiken.

Indien u nu een Trodat stempel heeft kunt u op onze website, via een gemakkelijke tool, kijken welke stempel van COLOP vergelijkbaar is met de Trodat stempel. Aan u de keuze of u dan een COLOP stempel op onze website wenst te bestellen.

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen als RoRu Solutions om uw stempel te bestellen. U kunt dan contact met ons opnemen. Indien u via ons direct wilt bestellen krijgt u wel de factuur van Stempel Advies.

Stempel Advies heeft de volgende soorten stempels in zijn assortiment: Indien u hieronder in het overzicht op de titel of de afbeelding klikt komt u direct op de juiste pagina van de website van Stempel Advies.

Tekst stempels

Tekststempels in diverse vormen en formaten van 1 tot 18 regels. In zelfinktende stempels.
Voor normaal gebruik zijn er de Printer serie en voor  intensief gebruik zijn er de Classic en Expert series.


Datum stempels

Datum stempels met alleen een datum of combinatie met teksten. Zelfinktend of met stempelkussen.
Ook hier vind u stempels in de Printer serie en de stempels voor intensiever gebruik in de Classic en de Expert series.Cijferband stempels

Met of zonder tekst. Waarbij u de keus heeft van 6, 8 of 10 cijfers die u zelf kunt instellen.
In de Printer serie of de Classic of Expert series.

Handstempels

Handstempels van 1 tot 15 tekstregels of op aanvraag in A5 of zelfs tot A4 formaat.
In diverse vormen van rechthoekig staand of liggend, vierkant, rond en ovaal.
Flash Eos stempels

De nieuwste techniek op Stempel gebied.
Deze stempels gaan 4 x langer mee (tot 20.000 afdrukken) dan de normale stempel. Daarnaast stempelen ze echt heel erg fijn en snel.
Hebben een scherpere afdruk en zijn ook verkrijgbaar in sneldrogende inkt voor te stempelen op gladde materialen. Zoals hout, MC papier en kunststoffen.
Worden altijd geleverd met oliehoudende inkt i.p.v. waterhoudende inkt. Dus minder snel vlekken of uitvegen.


Green Line stempels

De Green Line stempels van Colop zijn onze groene stempels. Deze zijn gemaakt van minimaal 80% gerecycled materiaal. Wij hebben voor veel stempels een alternatief in de Green Line serie.
Wij promoten deze stempels graag vanuit Stempel Advies om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu.Microban stempels

De Microban stempels zijn voorzien van een anti bacteriŽle laag op de stempel. Dit is prettig in bepaalde omgevingen als ziekenhuizen en laboratoriums. Ook voor mensen met een allergie zijn deze stempels een uitkomst.


Pocket stempels

De kleinere stempels van Colop om makkelijk mee te nemen voor onderweg. In tekst en datum opties en ook in meerdere modellen en vormen.

Vaste woorden stempels

Kies een van de vaste woorden stempels uit ons assortiment van Colop. Ziet u keuze er niet bij dan kunt u ook zelf deze maken op onze stempels. Met woorden als KOPIE  /  BESTELD  /   GECONTROLEERD  en uiteraard met de tekst die u wenst.Inktkussentjes Colop stempels

Voor alle Colop stempels hebben wij de bijpassende inktkussentjes in de diverse leverbare inkt kleuren.


Stempelkussen

Losse kleine en grotere stempelkussens voor bij gebruik van niet zelfinktende stempels of handstempels.

Stempel inkten

Losse flesjes stempelinkten om uw zelfinktende stempels van nieuwe inkt te voorzien. Of om uw stempelkussen opnieuw van inkt te voorzien.
Wij hebben water- en oliehoudende inkten alsmede sneldrogende inkten.