Home

Direct bestellen

Unibind

Stempels

White- en Planborden bedrukt en onbedrukt

Mobiele Websites

Lomond Evojet

Gepersonaliseerde
Artikelen

Graveerbedrijf

Contact

Algemene
Voorwaarden

Sitemap

 

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

UniCover Flex

SteelCovers Crystal/ Mat

UniCover Spine

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

HardCovers en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

 

 

Unibind

Unibind UniCover Spine (Steelback) en Coversets

De UniCover Spine is de vervanger van de BackCovers. Per 1 juli 2016 zijn alleen nog de nieuwe UniCover Spine mappen leverbaar.

De UniCover Spine worden vooral gebruikt om afwijkende formaten in te binden zoals A5 portrait, A4 landscape en A3 landscape. Ook voor het inbinden van A4 portrait indien de klant geen plastic voor- en achterzijde wenst.
De Covers hebben een papieren voor- en achterkant die u na het inbinden van uw documenten naadloos kunt verwijderen. Deze papieren kaften heeft u wel eerst nodig om te kunnen inbinden (set bij elkaar en vast te houden).
Door eventueel Plastic (Crystal of Mat) en of kartonnen Coversets of eigen kaften toe te voegen creŽert u weer uw eigen voor- en achterkant van de ingebonden set.

UniCover Spine:

Beschikbare maten en kleuren: 


Top

Unibind Coversets

Wij leveren de Unibind kartonnen kaften (coversets) voor het formaat A4 portrait in wit en in blauw/ grijze uitvoering, eventueel met venster. De Unibind kaften hebben al een reeds ingebrachte vouwlijn. Heeft u eigen kaften met een bepaalde dikte, dan adviseren wij om aan uw drukker te vragen ril (vouw) lijnen aan te brengen voor een beter eindresultaat.

Er zijn ook Unibind plastic kaftensets die u kunt toevoegen aan uw sets. Deze plastic Unibind coversets zijn te verkrijgen in Unibind Crystal en Unibind Matte uitvoering voor de volgende documenten maten; A4 portrait, A4 landscape, A5 portrait en A3 landscape. (de verpakkingseenheid is 200 stuks)


Top