Home

Direct bestellen

Unibind

Stempels

White- en Planborden bedrukt en onbedrukt

Mobiele Websites

Lomond Evojet

Gepersonaliseerde
Artikelen

Graveerbedrijf

Contact

Algemene
Voorwaarden

Sitemap

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

Uni Cover Flex

SteelCovers Crystal/ Mat

UniCover Spine

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

HardCovers en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

F.A.Q.

 

 

Unibind

Unibind Hard Covers:
 

De Unibind UniCover Hard (harde kaft) zijn inbindmappen in boekvorm. Leverbaar in meerdere kleuren met voorgevormde metalen U-profiel in de rug. Beide leverbaar als A4 en A5 portrait en in A3 landscape. De UniCovers Hard zijn de professionele manier van inbinden en presenteren!
Voor A4 Landscape (liggend) zie
Unibind Pro PhotoBooks.

Vensters in de Hard Covers zijn standaard bij een vaste serie. (Zie prijzenpagina) Buiten deze serie kan de fabriek een elk gewenst venster voor u plaatsen tegen meerprijs. (standaard venster op standaard positie of afwijkend venster op afwijkende positie)

De UniCover Hard inbindmappen zijn zeer goed te bedrukken waarbij uw documenten een persoonlijke uitstraling krijgen. Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp of bij het maken van het benodigde drukbestand voor de drukker. Op deze wijze kunnen wij het proces voor u uit handen nemen van begin tot het eind.

UniCover Hard

De UniHardCovers zijn leverbaar in 10 rugdiktes en 9 standaard kleuren. Na het inbinden (verwarmen) heeft u de optie de UniHardCovers te krimpen. Niet nodig voor de sterkte van de binding.

 A3 alleen in de kleur Quartz in de maat L. (tot 120 pagina's)

 

     

Top


Top

Bedrukkingsopties alle Uni Covers Hard


De volgende manieren van bedrukkingen zijn mogelijk;

 • Unibind Foliedruk:
  Keuze uit 27 verschillende kleuren om de UniCovers Hard met 1 of meer kleuren te bedrukken. De maximale afmeting van de Unibind foliebedrukking is 10 x 15 cm. (staand of liggend, minimale besteleenheid is 20 stuks).

  De clichékosten worden per kleur berekend.  Dit zijn
  éénmalige kosten. Bij elke volgende nabestelling worden deze niet meer berekend. U betaald dan alleen de kosten per kleur van de folie a 59 cent.

  Kleurenkaart Folie bedrukking
   
 Unibind SteelBook
 • Unibind digitaal printen:
  Digitaal printen kan al in kleine oplages en is een goed alternatief om toch full color de UniCovers Hard te bedrukken. Wij vertellen u graag de verschillen en de beste optie voor u m.b.t. de aantallen en kosten
 
 • Unibind Offset:
  Een full color bedrukking voor uw UniCover Hard. De bedrukking kan geheel beeldvullend gebeuren, doorlopend op de rug van de Hardcover (minimale besteleenheid 500 stuks)
  Indien wenselijk kunnen wij u helpen met het maken van het ontwerp en het benodigde drukbestand voor de drukker.

 

   Unibind SteelBook 
 • Zelf bedrukken met de Unibind Casemaker 350:
  De Unibind Casemaker 350 is een machine waarmee u zelf de speciale plano's (onbedrukte kaften) kunt bedrukken. U heeft daarvoor de Casemaker nodig en een inbindapparaat van Unibind. De Unibinder 8.1 past precies op de Casemaker 350 waardoor u een systeem krijgt. De papieren kaften (altijd kleiner dan de afmeting van de harde kaft) kunt u zelf printen of laten drukken.
  Deze papieren kaften lijmt u nu zelf op de plano's met de Casemaker 350. Daarna kunt u ze gebruiken om in te binden.
 

Op ons pagina Unibind prijzen kunt u zien wat de kosten zijn van deze diverse soorten bedrukkingopties.

Top