Home

Direct bestellen

Unibind

Stempels

White- en Planborden bedrukt en onbedrukt

Mobiele Websites

Lomond Evojet

Gepersonaliseerde
Artikelen

Graveerbedrijf

Contact

Algemene
Voorwaarden

Sitemap

 

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

UniCover Flex

SteelCovers Crystal/ Mat

UniCover Spine

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

HardCovers en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

F.A.Q.

 


UniCover Flex van Unibind:Unibind

UniCover Flex covers van Unibind kunt u direct bestellen via direct bestellen. (0416-851888). Levering op factuur alle maten en kleuren zijn leverbaar.

UniCover Flex zijn de vervanging van de SteelCrystal- SteelMat mappen, die per 1 juli 2016 uit het assortiment zullen gaan verdwijnen.

UniCover Flex zijn voorzien van 1 heldere (Crystal) en 1 matte plastic zijde. U kunt zelf beslissen wat de voor- en of achterkant wordt van uw ingebonden UniCover Flex.
De UniCover Plus heeft een extra papierenvel achter de heldere plastic zijde. Deze zorgt ervoor dat de 1e pagina van uw documenten niet statisch wordt geladen en blijft kleven aan de heldere plastic kaft. Na het inbinden verwijdert u onzichtbaar het papieren vel.

De Unibind UniCover Flex (Plus) zijn leverbaar in 10 rugbreedtes. (1-340 pag.) U kunt deze Covers na het verwarmen krimpen om een nog strakker resultaat te krijgen. De UniBinder 8 serie machines hebben een automatische ingebouwde krimpunit. De 8M heeft een handmatige krimpunit. Krimpen is NIET noodzakelijk voor de hechting of als de Cover al in zijn geheel is gevuld! Voor de reeds bestaande XU modellen en de UniBinder 7 serie zijn er ook losse handmatige krimpunits te koop. (zie tabblad machines)

Er zijn 9 standaardkleuren leverbaar. Zie de Button kleurenkaart voor een goede weerspiegeling. De kleuren Wit, Rood, Zwart, Bordeaux, uw), Donker Blauw, Donker Groen, Aluminium zijn gelijk aan de eerdere SteelCrystal/ Mat Cover kleuren. De nieuw kleur Quartz (Metallic kleur) lijkt op Graphite (is wel donkerder). De nieuwe kleur Azuur is de vervanger van de oude kleur Blauw. Azuur is net als Quartz een metallic kleur.

In het onderstaande Unibind overzicht kunt u precies zien wat er allemaal leverbaar is.
Voor de Unibind prijzen en verpakkingseenheden verwijzen wij u naar onze Unibind prijzen pagina. (tabblad bovenaan)

   Kleurenkaart UniCovers

     

Top