Homepage
Direct bestellen
Unibind
Stempels
Whiteborden bedrukt
Whiteborden blanco
Smileys
Magneetvensters
Glazen gegraveerd
Lomond Evojet Toners
Mobiele Websites
Graveerbedrijf
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Sitemap

 

 

RoRu Solutions  

Mobiele Websites

 

Direct Contact

 

Mobiele Websites


Een eigen Mobiele Website, het kan en wij bouwen deze graag voor u.

Een Mobiele Website is eigenlijk onmisbaar voor elke ondernemer die ook een gewone website heeft. Als uw klanten nu uw website bezoeken op een Smartphone zien ze wel uw website. Maar dan wel op een klein schermpje. Uw website is ook niet gebouwd om op een Smartphone in de juiste verhouding weergegeven te worden. Dat betekent dat uw klanten niet of moeilijk de informatie kunnen lezen die u juist wilt dat ze zien. Vaak is er dan ook teveel informatie voor een Smartphone. Of erger uw klanten haken vroegtijdig af en gaan naar uw concurrent, die wel een Mobiele Website heeft.

Wat doet een Mobiele Website ?

Een Mobiele Website zorgt ervoor dat de belangrijkste informatie van uw bedrijf op een Smartphone optimaal te zien is. Dat betekent dus passend in het scherm van de Smartphone gebruiker. U bepaalt zelf welke informatie de Smartphone gebruiker moet kunnen zien. Vaak is dat maar een deel van uw reguliere website. tenslotte kijkt uw klant met een Smartphone! Dat betekent dus snel de essentiŽle informatie kunnen inzien over uw activiteiten en uw contactgegevens.

 

Hoe werkt een Mobiele Website ?

Een Mobiele Website loopt via uw normale website adres. Als een klant uw internet adres (domeinnaam) ingeeft dan wordt de gebruiker door verwezen (via uw website) naar uw Mobiele website. De klant merkt niets van deze doorverwijzing (de verwijzing wordt in uw index files geplaatst). Uw klant krijgt meteen uw Mobiele Website op zijn Smartphone te zien. Via speciale gemaakte contact buttons kan uw klant daarna heel eenvoudig met uw contact op nemen. Slechts ťťn druk op de knop is uw klant verwijderd met u!

Uw eigen QR code om direct naar uw Mobiele Website te gaan.

Wij maken voor u ook meteen een unieke eigen QR code. Deze speciale code is via een Smartphone te scannen. Nadat de QR code is gescand kan uw klant meteen uw Mobiele Website inzien op zijn Smartphone . Zie onze QR code hiernaast als u het meteen wilt uitproberen. Nog geen QR code scanner op uw Smartphone, voor info en uitleg kunt u hier terecht.
Uw persoonlijke QR code gebruikt u om te zorgen dat uw bestaande of potentiŽle klanten u kunnen vinden. QR code op uw briefpapier, in reclame uitingen, op uw auto of bus. Oftewel altijd en kosteloos te vinden zijn als een geÔnteresseerde uw QR code scant. U kunt ook gratis vaak via internet een QR code maken, u loopt dan wel het risico dat in uw QR code verwijzingen zitten die u niet wenselijk acht (reclame)

Aanpassingen van inhoud of uw contactgegevens in de Mobiele Website.

Kleine veranderingen (max. 5 keer) worden door ons voor u als klant (na afname van een Mobiele Website)kosteloos gedaan voor uw Mobiele Website. Het is natuurlijk belangrijk dat uw Mobiele Website er altijd tip top uitziet en natuurlijk ook up to date is voor uw bezoekers. Ook een Mobiele Website is een afspiegeling van uw onderneming.

Mobiele Website en plaats binnen de Google zoekmachines

Als u een Mobiele Website heeft dan zal deze extra bijdragen m.b.t. uw plaats (ranking) binnen de zoekmachine Google. Omdat de Mobiele Website via uw eigen website (index file) gaat, telt Google elke keer dat een Smartphone gebruiker uw Mobiele Website bezoekt dit in totaal 3 keer als een bezoek (een zogenaamde hit). Hoe meer bezoeken dus hoe beter vindbaar u gaat worden via de zoekmachines, beter en sneller dan uw concurrenten!

Wat zijn de kosten van een Mobiele Website ?

Eigenlijk moet u denken, wat levert een Mobiele Website mij op?
Kunt u zich nog veroorloven om wel een reguliere website te hebben maar geen Mobiele Website. Dat is de vraag die u eerst uzelf moet stellen. In februari 2013 waren in Nederland al
61% van de Nederlanders Smartphone gebruikers!
RoRu Solutions rekent een bedrag van
Ä 375,00 voor het bouwen van een Mobiele Website inclusief uw eigen QR code. Onze kosten zijn all-in en inclusief 5 gratis aanpassingen. Exclusief de verschuldigde B.T.W. Dus geen maandelijkse extra abonnementskosten, die veel aanbieders u in rekening willen brengen!

Wilt u vooraf een voorbeeld ontvangen.

Wij maken graag een voorbeeld vooraf indien u dat wenst. Dan kunt u met uw eigen ogen zien wat dit voor u betekent. Daarna kunnen wij dan met u uw Mobiele Website verder gaan verfijnen.

Voor vragen kunt u met ons contact opnemen.

Neem contact met ons op via onze contactpagina en wij helpen u graag verder.