Homepage
Direct bestellen
Unibind
Stempels
Whiteborden bedrukt
Whiteborden blanco
Smileys
Magneetvensters
Glazen gegraveerd
Lomond Evojet Toners
Mobiele Websites
Graveerbedrijf
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Sitemap

 

RoRu Solutions
 
Stempel Homepage Contact    


Welkom op onze Stempel pagina.

RoRu Solutions is mede eigenaar van Stempel Advies.

Alle klanten van RoRu Solutions kunnen een 10% korting krijgen op hun bestellingen bij Stempel Advies. Indien u eerst een account aanmaakt bij Stempel Advies en ons dat laat weten (mail), dan zullen wij de 10% korting (voor altijd) activeren op uw aangemaakte account. Let op, korting kan alleen indien u een account heeft aangemaakt bij Stempel Advies.

Bij Stempel Advies kunt u online uw eigen stempel bestellen. Wij hebben gekozen om voor 1 merk te gaan voor ons stempel assortiment, zo heeft uw een overzichtelijk en compleet stempel aanbod. Met het assortiment van Colop zijn wij erin geslaagd een goed en volledige stempelrange te creŽren.

Indien u nu Trodat stempel zoekt kunt u op onze website, via een gemakkelijke tool, kijken welke stempel van COLOP vergelijkbaar is met de Trodat stempel. Aan u de keuze of u dan een COLOP stempel bij ons wenst te bestellen.

Natuurlijk kunnen wij u ook helpen als RoRu Solutions om uw stempel te bestellen. U kunt dan contact met ons opnemen. Indien u via ons direct wilt bestellen krijgt u wel de factuur via Stempel Advies.

Stempel Advies heeft de volgende soorten stempels in zijn assortiment: Indien u hieronder in het overzicht op de titel of de afbeelding klikt komt u direct op de juiste pagina van de website van Stempel Advies.

Tekst stempels


Tekststempels in diverse vormen en formaten van 1 tot 18 regels. In zelfinktende stempels.
Voor normaal gebruik zijn er de Printer serie en voor  intensief gebruik zijn er de Classic en Expert series.


Datum stempels


Datum stempels met alleen een datum of combinatie met teksten. Zelfinktend of met stempelkussen.
Ook hier vind u stempels in de Printer serie en de stempels voor intensiever gebruik in de Classic en de Expert series.Cijferband stempels


Met of zonder tekst. Waarbij u de keus heeft van 6, 8 of 10 cijfers die u zelf kunt instellen.
In de Printer serie of de Classic of Expert series.

Handstempels


Handstempels van 1 tot 15 tekstregels of op aanvraag in A5 of zelfs tot A4 formaat.
In diverse vormen van rechthoekig staand of liggend, vierkant, rond en ovaal.

Flash Eos stempels


De nieuwste techniek op Stempel gebied.
Deze stempels gaan 4 x langer mee (tot 20.000 afdrukken) dan de normale stempel. Daarnaast stempelen ze echt heel erg fijn en snel.
Hebben een scherpere afdruk en zijn ook verkrijgbaar in sneldrogende inkt voor te stempelen op gladde materialen. Zoals hout, MC papier en kunststoffen.
Worden altijd geleverd met oliehoudende inkt i.p.v. waterhoudende inkt. Dus minder snel vlekken of uitvegen.


Green Line stempels


De Green Line stempels van Colop zijn onze groene stempels. Deze zijn gemaakt van minimaal 80% gerecycled materiaal. Wij hebben voor veel stempels een alternatief in de Green Line serie.
Wij promoten deze stempels graag vanuit Stempel Advies om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een beter milieu.Microban stempels


De Microban stempels zijn voorzien van een anti bacteriŽle laag op de stempel. Dit is prettig in bepaalde omgevingen als ziekenhuizen en laboratoriums. Ook voor mensen met een allergie zijn deze stempels een uitkomst.


Pocket stempels


De kleinere stempels van Colop om makkelijk mee te nemen voor onderweg. In tekst en datum opties en ook in meerdere modellen en vormen.

Vaste woorden stempels


Kies een van de vaste woorden stempels uit ons assortiment van Colop. Ziet u keuze er niet bij dan kunt u ook zelf deze maken op onze stempels. Met woorden als KOPIE  /  BESTELD  /   GECONTROLEERD  en uiteraard met de tekst die u wenst.Inktkussentjes Colop stempels


Voor alle Colop stempels hebben wij de bijpassende inktkussentjes in de diverse leverbare inkt kleuren.


Stempelkussen


Losse kleine en grotere stempelkussens voor bij gebruik van niet zelfinktende stempels of handstempels.

Stempel inkten


Losse flesjes stempelinkten om uw zelfinktende stempels van nieuwe inkt te voorzien. Of om uw stempelkussen opnieuw van inkt te voorzien.
Wij hebben water- en oliehoudende inkten alsmede sneldrogende inkten.