Home

Direct bestellen

Unibind

Stempels

White- en Planborden bedrukt en onbedrukt

Mobiele Websites

Lomond Evojet

Gepersonaliseerde
Artikelen

Graveerbedrijf

Contact

Algemene
Voorwaarden

Sitemap

 

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

UniFlexCovers

SteelCovers Crystal/ Mat

BackCovers

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

HardCovers en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

F.A.Q.

 


   
Unibind officiŽle dealer RoRu Solutions voor Nederland en BelgiŽ  

 
RoRu Solutions is al 10 jaar de officiŽle dealer van het merk Unibind. Hierop zijn wij trots dat wij het al zolang kunnen doen voor u onze klant. Wij leveren het gehele inbindprogramma van Unibind en zijn inmiddels behoorlijk ervaren met Unibind. Deze ervaring gebruiken wij graag om u als bestaande Unibind klant of als nieuwe inbindklant van een zo goed mogelijk advies te voorzien.
Voor ons telt maat 1 ding en dat is dat u tevreden bent en het juiste Unibind product besteld waar u behoefte aan heeft.

Persoonlijk contact werkt meestal het snelst en het prettigst. Schroom niet om contact met ons op te nemen zodat wij u kunnen helpen.

 

Direct Unibind bestellen (bel ons op 0416-85 18 88)
Wij zijn geen webwinkel, hulp nodig bij uw bestelling bel ons zodat u altijd het juiste besteld!

Demonstratie afspraak: neem contact op voor vrijblijvende Unibind demonstratie op locatie.

Offerte: offerte op maat incl. diverse voorbeelden van onze Unibind Covers. Beoordeel zelf het professionele Unibind eindresultaat

Unibind Machines & Mappen: alle nieuwe Unibind bindmappen; UniCover Flex, UniCover Mat, UniCover Plus, UniCover Spine, UniCover Hard  en Pro PhotoBook in alle maten en kleuren!
SteelCrystal -SteelMat, SteelBack, SteelBook zijn per 1 juli 2016 niet meer leverbaar. (alleen eventueel nog oude voorraad)
Voorbeeld SteelBook (hard cover) met off-set druk

SteelBook (hard cover) met foliedrukUnibind SteelBooks bedrukken: met uw eigen logo/foto's en of tekst, bij foliedruk al vanaf 20 stuks of volledig bedrukken (offset). Wij kunnen voor u het ontwerp maken en het benodigde drukbestand.