Homepage
Direct bestellen
Unibind
Stempels
Whiteborden bedrukt
Whiteborden blanco
Smileys
Magneetvensters
Glazen gegraveerd
Lomond Evojet Toners
Mobiele Websites
Graveerbedrijf
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Sitemap

 

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

UniCover Plus-Mat

UniCover Soft

UniCover Spine

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

UniHard Cover en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

F.A.Q.

 


Unibind UniCover Plus- en Mat (voorheen Flex)Unibind

UniCover Plus covers van Unibind kunt u direct bestellen via direct bestellen. (0416-851888). Levering op factuur alle maten en kleuren zijn leverbaar.


Unibind UniCover Plus.

UniCover Plus (voorheen Flex) zijn de vervanging van de SteelCrystal mappen, deze zijn voorzien van 1 heldere (Crystal) en 1 matte plastic zijde. U kunt zelf beslissen wat de voor- en of achterkant wordt van uw ingebonden UniCover Flex.
De UniCover Plus heeft een extra papierenvel achter de heldere plastic zijde. Deze zorgt ervoor dat de 1e pagina van uw documenten niet statisch wordt geladen en blijft kleven aan de heldere plastic kaft, waardoor deze niet goed wordt mee ingebonden. Na het inbinden en afkoelen verwijdert u onzichtbaar deze papieren vellen.

Unibind UniCover Mat.

UniCover Mat zijn de vervanging van de SteelMat mappen, deze zijn voorzien van 2 matte plastic zijden.

 

Specificaties Unibind UniCover Plus- en Mat

De Unibind UniCover Plus en Mat zijn leverbaar in 10 rugbreedtes. (1-340 pag.) U kunt deze Covers na het verwarmen krimpen om een nog strakker resultaat te krijgen. De UniBinder 8 serie machines hebben een automatische ingebouwde krimpunit. (niet de 8.4). De 8M heeft een handmatige krimpunit. Krimpen is NIET noodzakelijk voor de hechting of als de Cover al in zijn geheel is gevuld! Voor de reeds bestaande XU modellen en de UniBinder 7 serie zijn er ook losse handmatige krimpunits te koop. (zie tabblad machines)

Er zijn 9 standaardkleuren leverbaar. De kleuren Wit, Rood, Zwart, Bordeaux, Donker Blauw, Donker Groen, Aluminium zijn gelijk aan de eerdere SteelCrystal/ Mat Cover kleuren. De nieuw kleur Quartz (Metallic kleur) lijkt op Graphite (is wel donkerder). De nieuwe kleur Azuur is de vervanger van de oude kleur Blauw. Azuur is net als Quartz een metallic kleur.

In het onderstaande Unibind overzicht kunt u precies zien wat er allemaal leverbaar is.
Voor de Unibind prijzen en verpakkingseenheden verwijzen wij u naar onze Unibind prijzen pagina. (tabblad bovenaan)

  

     

Top