Homepage
Direct bestellen
Unibind
Stempels
Whiteborden bedrukt
Whiteborden blanco
Smileys
Magneetvensters
Glazen gegraveerd
Lomond Evojet Toners
Mobiele Websites
Graveerbedrijf
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Sitemap

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

UniCover Plus-Mat

UniCover Soft

UniCover Spine

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

UniHard Cover en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

F.A.Q.

 

 

Unibind

Unibind UniHard Covers
 

De Unibind UniCover Hard (harde kaft) zijn inbindmappen in boekvorm. Leverbaar in meerdere kleuren met voorgevormde metalen U-profiel in de rug. Leverbaar als A4 en A5 portrait en in A3 landscape. De UniCovers Hard zijn de professionele manier van inbinden en presenteren!
Voor
A4 Landscape (liggend) zie de tab bovenaan de pagina; Unibind Pro PhotoBooks.

Vensters in de Hard Covers zijn standaard bij een vaste serie. (Zie prijzenpagina) Buiten deze serie kan de fabriek een elk gewenst venster voor u plaatsen tegen meerprijs. (standaard venster op standaard positie of afwijkend venster op afwijkende positie)

De UniCover Hard inbindmappen zijn zeer goed te bedrukken waarbij uw documenten een persoonlijke uitstraling krijgen. Wij helpen u graag bij het maken van een ontwerp of bij het maken van het benodigde drukbestand voor de drukker. Op deze wijze kunnen wij het proces voor u uit handen nemen van begin tot het eind.

UniCover Hard

De UniHardCovers zijn leverbaar in 10 rugdiktes en 9 standaard kleuren. Na het inbinden (verwarmen) heeft u de optie de UniHardCovers te krimpen. Niet nodig voor de sterkte van de binding.

 A3 alleen leverbaar in de kleur Quartz in de 80 (tot 80 pagina's)

 

     

Top


Top

Bedrukkingsopties alle Uni Covers Hard


De volgende manieren van bedrukkingen zijn mogelijk;

 • Unibind Foliedruk:

  Keuze uit 27 verschillende kleuren om de UniCovers Hard met 1 of meer kleuren te bedrukken. De maximale afmeting van de Unibind foliebedrukking is 10 x 15 cm. (staand of liggend, minimale besteleenheid is 20 stuks).

  De clichékosten worden per kleur berekend.  Dit zijn
  éénmalige kosten. Bij elke volgende nabestelling worden deze niet meer berekend. U betaald dan alleen de kosten per kleur van de folie a 59 cent.
  Heeft u een 2 kleurenbedrukking dan is dat 2 x 59 cent.


  Kleurenkaart Folie bedrukking
   
 Unibind SteelBook
 • Unibind digitaal printen:

  Digitaal printen kan al in kleine oplages en is een goed alternatief om toch full color de UniCovers Hard te bedrukken. Wij vertellen u graag de verschillen en de beste optie voor u m.b.t. de aantallen en kosten
 
 • Unibind Offset:

   Een full color bedrukking voor uw UniCover Hard. De bedrukking kan geheel beeldvullend gebeuren, doorlopend op de rug van de Hardcover (minimale besteleenheid 500 stuks)
  Indien wenselijk kunnen wij u helpen met het maken van het ontwerp en het benodigde drukbestand voor de drukker.

 

   Unibind SteelBook 
 • Zelf bedrukken met de Unibind Casemaker 350:

   De Unibind Casemaker 350 is een machine waarmee u zelf de speciale plano's (onbedrukte kaften) kunt bedrukken. U heeft daarvoor de Casemaker nodig en een inbindapparaat van Unibind. De UniBinder 8.1 past precies op de Casemaker 350 waardoor u een compleet systeem krijgt. De papieren kaften (altijd kleiner dan de afmeting van de harde kaft) kunt u zelf printen of laten drukken.
  Deze papieren kaften lijmt u nu zelf op de plano's met de Casemaker 350. Door verhitting zal de lijm smelten en de kaften hechten. Daarna kunt u ze gebruiken om uw setjes in te binden.
 

Op onze pagina Unibind prijzen (tab boven aan de pagina) kunt u zien wat de kosten zijn van deze diverse soorten bedrukkingopties.

Top