Homepage
Direct bestellen
Unibind
Stempels
Whiteborden bedrukt
Whiteborden blanco
Smileys
Magneetvensters
Glazen gegraveerd
Lomond Evojet Toners
Mobiele Websites
Graveerbedrijf
Contact
Algemene Voorwaarden
Privacy Policy
Sitemap

 

 

RoRu Solutions  

Prijzen

Machines

UniCover Plus-Mat

UniCover Soft

UniCover Spine

Casemaker 350

 

Direct Unibind bestellen

UniHard Cover en bedrukken

Pro PhotoBook

Accessoires

F.A.Q.

 

 

Unibind

Unibind UniCover Spine (voorheen Steelback) en Coversets

De UniCover Spine is de vervanger van de BackCovers. Per 1 juli 2016 zijn alleen nog de nieuwe UniCover Spine mappen leverbaar.

De UniCover Spine worden vooral gebruikt om afwijkende formaten in te binden zoals A5 portrait, A4 landscape en A3 landscape. Ook voor het inbinden van A4 portrait indien de klant geen plastic voor- en achterzijde wenst.
De Covers hebben een papieren voor- en achterkant die u na het inbinden van uw documenten naadloos kunt verwijderen. Deze papieren kaften heeft u wel eerst nodig om te kunnen inbinden (om set bij elkaar en vast te houden).
Door eventueel Plastic (Crystal of Mat) en of kartonnen Coversets of eigen kaften toe te voegen creŽert u weer uw eigen voor- en achterkant van de ingebonden set.

UniCover Spine:

Beschikbare maten en kleuren*

* vanaf maat 100 alleen bij afname van 5 dozen.

 


Top

Unibind Coversets

Wij leveren de Unibind kartonnen kaften (coversets) voor het formaat A4 portrait in wit en in blauw/ grijze uitvoering, eventueel met venster. De Unibind kaften hebben al een reeds ingebrachte vouwlijn. Heeft u eigen kaften met een bepaalde dikte, dan adviseren wij om aan uw drukker te vragen ril (vouw) lijnen aan te brengen voor een beter eindresultaat.

Er zijn ook Unibind plastic kaftensets die u kunt toevoegen aan uw sets. Deze plastic Unibind coversets zijn te verkrijgen in Unibind Crystal en Unibind Matte uitvoering voor de volgende documenten maten; A4 portrait, A4 landscape, A5 portrait en A3 landscape. (de verpakkingseenheid is 200 stuks)


Top